Årsmøte tirsdag 6. mai

 

Hunndalen TV og Bredbånd SA (tidligere TV Andelslaget Hunndalen) avholder årsmøte tirsdag 6. mai kl. 1900 på personalrommet, Blomhaug skole.

Les mer
 

Internett nede natt til torsdag 3. april


Internett vil være nede natt til torsdag 3. april. Nettet tas ned i forbindelse med vedlikehold.

Les mer
 

Problemer med bredbånd fredag


Bredbåndskunder til Tveco Elektronikk har svake eller ustabile signaler i dag, fredag 24. januar. Det skyldes feil hos Eidsiva Nett. Kunder i hele Oppland er berørt.

Les mer
 

Frist for oppsigelse

 

Vi minner på at fristen for å si opp avtalen Hunndalen TV og Bredbånd SA er innen 01. oktober 2013 for å unngå å betale årsavgift for 2014

Les mer
 

TV2s nisjekanaler tilbake 3. mai

 

Canal Digital og TV 2 er enige om en fremtidsrettet og langsiktig avtale, heter det i en melding fra Canal Digital.

Avtalen innebærer at TV 2 HD, TV 2 Zebra, TV 2 Nyhetskanalen og TV 2 Bliss blir tilgjengelig i den faste delen av Grunnpakken. TV 2 Filmkanalen og TV 2 Sport vil ligge i valgfri del av Grunnpakken. Kanalene vil være tilgjengelige innen 3. mai.

Les mer
 

Hunndalen TV og Bredbånd SA

 

Hunndalen TV og Bredbånd er det nye navnet på tidligere TV-Andelslaget i Hunndalen.

 

Les mer
 

Prisammenligning

 

Styret i TV-andelslaget registrer at Telenor forsøker å selge seg inn i vårt område. Vi vil derfor poengtere noen av våre fordeler. Vi er medlemsbasert og du er medeier. Kostnadene for medlemmene holdes til enhver tid på lavest mulig nivå. Her er det ingen som skal ta ut noe overskudd. Se prissammenligning under relaterte filer. (PDF) Pub: 16.11.12

Les mer
 

Superfart fra Tveco

 

Tveco Elektronikk leverer bredbånd gjennom TV Andelslagets kabler. Jeg har testet bredbåndshastigheten i dag, og kan melde om meget bra hastighet.

Med hjelp av post- og teletilsynets tester, finnes på nettfart.no, målte jeg i ettermiddag 55,5 Mbit/sekund nedlastningshastighet og 9,8 Mbit/sekund opplastningsfart. Svartid ca 300 m/s.

Les mer
 

  Arkiv