Snart tid for årsmøte 2015

 

Det blir årsmøte i Hunndalen TV og Bredbånd SA torsdag 21. mai kl. 1900. Møtes holdes på personalrommet på Blomhaug skole.

Les mer
 

Feil i Sigrid Undsets veg

 

Noen av våre andelseiere i Sigrid Undsets veg i Hunndalen er uten tv-signaler. Her må det skiftes noen strømtrafoer. Dette vil bli utbedret i løpet av tirsdag 28/10.

Les mer
 

TV-sentralen strømløs

 

Eidsiva kobler om strøm i Tollerudvegen og TV-sentralen til Hunndalen TV og Bredbånd er derfor strømløs. Vi beklager manglende signaler til våre medlemmer som følge av dette.

Eidsiva antar at strømmer er tilbake ca kl 17.00 får vi opplyst via vår servicepartner. 

10. september 2014

Les mer
 

Brev om dekodere

 

En del av våre tidligere andelseiere har nylig mottatt brev fra Canal Digital med adresselapp for retur av sine dekodere til Canal Digital. De av dere som har levert inn dekoderen til Hunndalen TV og Bredbånd (tidligere TV-andelslaget) bes se bort fra dette brevet. 

Les mer
 

Årsmøte tirsdag 6. mai

 

Hunndalen TV og Bredbånd SA (tidligere TV Andelslaget Hunndalen) avholder årsmøte tirsdag 6. mai kl. 1900 på personalrommet, Blomhaug skole.

Les mer
 

Internett nede natt til torsdag 3. april


Internett vil være nede natt til torsdag 3. april. Nettet tas ned i forbindelse med vedlikehold.

Les mer
 

Problemer med bredbånd fredag


Bredbåndskunder til Tveco Elektronikk har svake eller ustabile signaler i dag, fredag 24. januar. Det skyldes feil hos Eidsiva Nett. Kunder i hele Oppland er berørt.

Les mer
 

Frist for oppsigelse

 

Vi minner på at fristen for å si opp avtalen Hunndalen TV og Bredbånd SA er innen 01. oktober 2013 for å unngå å betale årsavgift for 2014

Les mer
 

  Arkiv